Open Face Croque Madame

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I love eggs! i really do! Boiled, scrambled, sunny side up, you name it. In fact if i were to die tomorrow my last meal would be eggs, beans, avocado, bacon and a black corn tortilla. No joke! I had left over Gruyere cheese from my tomato tart that i decided to incorporate it in my Croque Madame. A Croque Madame is jush a fancy french way to say ham and cheese sandwich with egg on top. It’s quick, easy and delicious, croque (croquant) crunch, French and perfect breakfast for a lazy Sunday. Bon Appetite!

INGREDIENTS
2 slices sandwich bread
3 teaspoon unsalted butter
2 slices ham
1 oz of gruyere cheese
2 eggs
Salt and pepper

INSTRUCTIONS
- On a hot skillet add a little Gruyere cheese for it to melt a little and place a bread slice on top of the cheese. It will stick to the bread. 
-
Then arrange thinly sliced smoked ham over and top with more gruyere cheese. Keep in skillet until it melts.
- In a skillet, over medium heat, melt a little piece of butter and crack an egg into the pan and cook sunny side up until it’s firm and cooked to your liking.
- Season with salt and pepper

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AMO los huevos! Hervidos , revueltos , estrellados, como sea!  Es más si me dijeran que mañana es mi ultimo dia y tengo que escoger una comida escogería huevos estrellados con frijoles, aguacate, bacón y una tortilla de maíz negro! Hmmm!! Hoy domingo hice Croque Madame. Un Croque Madame es la versión Francesa de un sándwich de jamón y queso con un huevo encima.  Tenia queso Gruyere todavía de la tartaleta de tomate así que decidí  incorporarlo en mi Croque Madame . Este rápido, fácil y delicioso desayuno francés es perfecto para desayuno, almuerzo o cena. Bon Appetite !

INGREDIENTES
2 rebanadas de pan
3 cucharaditas de mantequilla amarilla
2 rebanadas de jamón
1 oz de queso gruyere
2 huevos
Sal y pimienta

INSTRUCCIONES
- En una sartén caliente agregar un poco de queso Gruyere a que se derrita un poco y coloquen una rebanada de pan encima del queso. Se pegará al pan .
- Luego colocar el jamón ahumado en rodajas finas sobre el pan y cubrir con más queso gruyere . Mantener en un sartén hasta que se derrita.
- En una sartén, a fuego medio, derretir un trozo de mantequilla y cocinar un huevo estrellado.
- Sazonar con sal y pimienta

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