Open Face Croque Madame

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I love eggs! i really do! Boiled, scrambled, sunny side up, you name it. In fact if i were to die tomorrow my last meal would be eggs, beans, avocado, bacon and a black corn tortilla. No joke! I had left over Gruyere cheese from my tomato tart that i decided to incorporate it in my Croque Madame. A Croque Madame is jush a fancy french way to say ham and cheese sandwich with egg on top. It’s quick, easy and delicious, croque (croquant) crunch, French and perfect breakfast for a lazy Sunday. Bon Appetite!

INGREDIENTS
2 slices sandwich bread
3 teaspoon unsalted butter
2 slices ham
1 oz of gruyere cheese
2 eggs
Salt and pepper

INSTRUCTIONS
- On a hot skillet add a little Gruyere cheese for it to melt a little and place a bread slice on top of the cheese. It will stick to the bread. 
Then arrange thinly sliced smoked ham over and top with more gruyere cheese. Keep in skillet until it melts.
– In a skillet, over medium heat, melt a little piece of butter and crack an egg into the pan and cook sunny side up until it’s firm and cooked to your liking.
– Season with salt and pepper

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AMO los huevos! Hervidos , revueltos , estrellados, como sea!  Es más si me dijeran que mañana es mi ultimo dia y tengo que escoger una comida escogería huevos estrellados con frijoles, aguacate, bacón y una tortilla de maíz negro! Hmmm!! Hoy domingo hice Croque Madame. Un Croque Madame es la versión Francesa de un sándwich de jamón y queso con un huevo encima.  Tenia queso Gruyere todavía de la tartaleta de tomate así que decidí  incorporarlo en mi Croque Madame . Este rápido, fácil y delicioso desayuno francés es perfecto para desayuno, almuerzo o cena. Bon Appetite !

INGREDIENTES
2 rebanadas de pan
3 cucharaditas de mantequilla amarilla
2 rebanadas de jamón
1 oz de queso gruyere
2 huevos
Sal y pimienta

INSTRUCCIONES
– En una sartén caliente agregar un poco de queso Gruyere a que se derrita un poco y coloquen una rebanada de pan encima del queso. Se pegará al pan .
– Luego colocar el jamón ahumado en rodajas finas sobre el pan y cubrir con más queso gruyere . Mantener en un sartén hasta que se derrita.
– En una sartén, a fuego medio, derretir un trozo de mantequilla y cocinar un huevo estrellado.
– Sazonar con sal y pimienta

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