Double Berry Brie Panini

I love going to the farmers market! Everything is so fresh and pure plus you are helping out your local farmers so its a win win in my book. I came across a stand that sold fresh and organic raspberries and blueberries and in my house we love them both. As i continued with my shopping i came across a cheese stand and this guy quiet the variety of your local cheeses. He gave me a sample of his goat brie cheese and it was love at first bite!

We came home and i just knew i had to make something out of all the things i got today. Since we had more errands to run i decided to make a quick and yummy breakfast with the fresh ingredients we bought. Here is my recipe for a double berry brie panini that is to die for. Enjoy!


doubleberrybrie

INGREDIENTS:

– Goat brie cheese
– 1/4 cup organic raspberries- 1/4 cup organic blueberries
– Rosemary
– your favorite jalapeño jelly
– French baguette,  slices
– organic butter

INSTRUCTIONS:

1. Spread the butter on the inside and outside of both slices of bread.
2. Cut the goat brie into slices and place them on top of the bread. I like lots of cheese so i made thick cuts.
3. Spread the  jalapeño jelly and place raspberries and blueberries on top.
4. Add more brie to the berries and place the other slice of bread.
5. Heat on your panini press or a skillet until cheese is melted and bread is golden brown.
6. Decorate with rosemary and enjoy!

——————————————————————————————————————————————–

Me encanta ir al mercado! Todo es tan fresco y puro además de que están ayudando a los agricultores locales así que todos salimos ganando. Me encontré con un stand que vende frambuesas y arándanos frescos y orgánicos que simplemente tenia que llevármelos. A medida que continuaba con mis compras me encontré con un stand queso y este tipo tenia una variedad de sus quesos locales muy amplia, creo que de las mas amplias que he visto. Él me dio una muestra de su queso brie de cabra y fue amor a primera mordida!

Regresamos a la casa y lo único que podía hacer era pensar en recetas deliciosas en donde podía usar lo que compre. Ya que teníamos más mandados que hacer, decidí hacer un desayuno rápido y delicioso con los ingredientes frescos que compramos. Comparto con ustedes mi receta para un Panini de frambuesas y arándanos con queso brie de muerte lenta. Buen Provecho!



INGREDIENTES:

– Queso Brie de cabra
– 1/4 taza de frambuesas orgánicas
– 1/4 de taza de arándanos orgánicas
– Romero
– jalea de jalapeño de su sabor favorito
– Baguette francés, rebanadas
– Mantequilla amarilla

INSTRUCCIONES:

1. Untar la mantequilla en ambas lados de las rebanadas de pan.
2. Cortar el brie de cabra en rodajas y colocarlas en la parte superior del pan. A mi en lo personal me gusta con mucho queso así que hice cortes gruesos.
3. Untar la jalea de jalapeño y colocar las frambuesas y los arándanos encima.
4. Añadir más brie y coloque la otra rebanada de pan.
5. Calentar en su prensa de panini o una sartén hasta que se derrita el queso y el pan se dore.
6. Decorar con el romero y disfruten!

3 thoughts on “Double Berry Brie Panini

  1. Pingback: January Healthy Kickoff: Bonus Breakfast | Gluttony & Glutes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s