Healthy Mango Mousse

Healthymangomousse
We have ALOT of mangos. ALOT! So ive been trying to figure out what to do with them before they go bad. Yesterday was a Mango smoothie and today is a velvety mango mousse. I made a hippie vegan version simply because, personally, i dont drink cow milk. I omitted the heavy cream,gelatine and eggs and substitute it for coconut creamer.  I found  So Delicious Coconut Milk Creamer has no fat and has only 10 calories per 1 tablespoon. On top of that, it is gluten-free, dairy-free, and has organic ingredients. With this recipe you CAN have your cake and eat it too! I made these yesterday so Dan could eat them tonight and maybe take some to a wine party we have tomorrow. GONE. ALL.OF.THEM! So its a sign they are that good. Enjoy!

INGREDIENTS:

2 large mangos, stones and skins removed, flesh chopped (about 1 pound mango flesh)
1 teaspoon fresh lime juice
6 1/2 ounces So Delicious Coconut Milk Creamer
Handful chopped mangos for garnish

INSTRUCTIONS:
– Blend the mango flesh to a puree in a food processor or blender. Stir in the lime juice.
In a bowl, whisk the 61/2 ounces of So Delicious Coconut Milk creamer until you can create a peak. (like whipped cream)
Fold 1/3 of the coconut whipped cream into the mango mixture. Add the remaining coconut whipped cream and gently fold the into the mango mixture until well combined.
Spoon the mango mousse into a large serving dish or into individual serving glasses, and chill in the refrigerator for 2 hours.
To serve, sprinkle over the chopped mangos.——————————————————————————————————————————————–Tenemos una gran cantidad de mangos. GRAN CANTIDAD! Así que he estado haciendo recetas que lleven mango para que no se pudran. Ayer era un licuado de mango y hoy es un delicioso y cremoso mousse de mango. Hice una versión hippie vegana porque, personalmente , yo no tomo leche de vaca. Omití la gelatina y los huevos por completo y la crema de leche la substitui por crema de coco. Encontre en el super crema de coco marca So Delicious , no tiene grasa y tiene sólo 10 calorías por 1 cucharada . Además de eso , es libre de gluten, sin leche , y tiene ingredientes orgánicos.
Con esta receta usted puede degustar de un postre delicioso sin perder la figura! Hice esto ayer para que Dan lo probara hoy y llevar algunos a una reunion que tenemos mañana. YA NO HAY NADA! NADA. Señal que le encantaron y seguramente a ustedes les gustara tambien. Buen Provecho!

INGREDIENTES:
2 mangos grandes picados
1 cucharadita de jugo de limón fresco
6 1/ 2 oz de crema de coco So Delicious Coconut Milk Creamer
Mango picado para decorar

INSTRUCCIONES:
– Licuar el mango en un procesador de comida o licuadora hasta que se haga puré . Agregue el jugo de limón.
– En un bowl , batir los 6 1/2 onzas de crema de coco hasta que se asemeje a la crema batida.
– Doblar 1/3 de la crema batida de coco en la mezcla de mango. Agregue la crema batida de coco restante y mezcle suavemente  hasta que esté bien combinada.
– Vierta el mousse de mango en un gran plato hondo o en copas individuales , y dejen enfriar en la refrigeradora por 2 horas o más.
– Para servir, colocar mangos picados

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