Italian Pesto

We had such a busy weekend that i wasnt able to touch my computer at all! I went to my first Rose Bowl flea market and it was so much fun. I wanted to stay more time but Dan and a friend of mine wanted to watch a Chargers game so we had to leave early. – Snooze!-

After a looooong day, we finally finished watching Pablo Escobar: Patron Del Mal (tear) and I can finally finish my book. So while reading “Orange Is The New Black” for some reason i was urged to make pesto. God knows why. Maybe because i bought some cute little basil plants at the flea market i felt the urge to destroy them. So i put my book down, closed all the doors of the house so Dan wouldn’t hear the food processor going off at 1:15am! Yup, im crazy!

I made BIG batch of pesto, stored it in my fridge, and then use them to transform my food all week into amazing globe-trotting flavorful grub. This recipe i got from Food Network and it was just perfect! Simple, easy, flavorful Italian pesto you can use to dress up your pasta, sandwiches, you name it. Enjoy!

ITALIANPESTO

INGREDIENTS
– 2 cups packed fresh basil leaves
– 2 cloves garlic
– 1/4 cup pine nuts
– 2/3 cup extra-virgin olive oil, divided
– Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste
– 1/2 cup freshly grated Pecorino Romano cheese
INSTRUCTIONS

– Combine the basil, garlic, and pine nuts in a food processor and pulse until coarsely chopped.
– Add 1/2 cup of the oil and process until fully incorporated and smooth.
– Season with salt and pepper.
* If using immediately, add all the remaining oil and pulse until smooth. Transfer the pesto to a large serving bowl and mix in the cheese.** If freezing, transfer to an air-tight container and drizzle remaining oil over the top. Freeze for up to 3 months. Thaw and stir in cheese.

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Tuvimos un fin de semana muy ocupado y fue imposible poder sentarme enfrente de la computadora! Fui a mi primer Flea Market en el  Rose Bowl y fue muy divertido. Yo quería quedarme más tiempo , pero Dan y un amigo mío querían ver un partido de NFL , así que tuvimos que irnos temprano . – aburrido –

Después de un laaaaaargo día, finalmente terminamos de ver Pablo Escobar : Patrón Del Mal y ahora puedo terminar mi libro. Así, mientras leía “Orange is the New Black” , por alguna razón me dieron ganas de hacer pesto. Dios sabe por qué. Tal vez porque compré algunas plantas de albahaca en el mercado y sentía la necesidad de destruirlas. Así que puse mi libro a un lado, cerré todas las puertas de la casa para que Dan no escuchara el procesador de comida de  a la 1:15 am! Sí…estoy consciente que estoy loca!

Hice un montón de pesto así que lo guarde en un gran contenedor para luego utilizarlo para transformar mi comida durante toda la semana. Esta receta es de Food Network y es simplemente perfecta! Simple, fácil, y sabroso pesto italiano que pueden utilizar para mejorar tu pasta, sándwiches, lo que sea. Buen provecho!

pesto

INGREDIENTES
– 2 tazas de hojas de albahaca frescas
– 2 dientes de ajo
– 1/4 taza de piñones
– 2/3 taza de aceite de oliva extra virgen,
– Sal y pimienta recién molida negro, al gusto
– 1/2 taza de queso Pecorino Romano rallado

INSTRUCCIONES
– Combinar la albahaca, el ajo y piñones en un procesador de alimentos y pulsar hasta que estén picadas en trozos grandes.
– Añadir 1/2 taza de aceite de oliva y procesar hasta que se incorpore plenamente.
– Sazonar con sal y pimienta
* Si lo van a utilizar de inmediato, añadir todo el aceite restante hasta que quede suave. Transferir el pesto a un tazón grande y mezclar con el queso.

** Si la congelación, transfiera a un recipiente hermético y rociar aceite restante sobre la parte superior. Congele hasta por 3 meses. Descongele y revuelva en el queso.

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